Modern Language College je okupio tim mladih i inovativnih ljudi, neophodnog obrazovanja i sa iskustvom kako bi polaznicima ponudili što savremeniji, a pritom i kvalitetniji, vid nastave i savladavanja stranog jezika.

Na Vama je da zaplovite u čarobni svet stranih jezika, a na nama je da Vam taj put učinimo što lakšim i prijatnijim.

Dozvolite da Vam se predstavimo!

Marko Nikolić – osnivač

“Radeći na jezičkim kampovima van granica Srbije, u meni se probudila želja za ozbiljnim radom na polju jezičkog usavršavanja. Primenjujući stečeno znanje i iskustvo, otvorio sam jezičke kampove u Srbiji i implementirao zapadni sistem učenja jezika, pre svega, kroz zabavu. Na ovaj način, prvenstveno mladi ljudi, stiču neophodno znanje i samopouzdanje da komuniciraju van granica Srbije i pokažu se u najboljem svetlu. Pozitivni utisci naših polaznika je nešto što me motiviše i čini zadovoljnim, a Modern Language College je još jedan veliki iskorak ka našem zajedničkom cilju – zavoleti učenje stranog jezika, jer onoliko vrediš koliko jezika govoriš!”

Jovana Drača – profesor engleskog jezika

Od osnovne škole znala sam da želim da se bavim nastavom i engleskim jezikom. Tom putanjom sam nastavila u Karlovačku gimnaziju i na studije engleskog jezika, gde sam i završila Master studije. Iskustvo sam stekla u osnovnim i srednjim školama u Novom Sadu i okolini, za to vreme radeći i u privatnim školama. Najbitnija stvar koju sam za sve ovo vreme naučila jeste da je volja učenika za učenjem ono najvažnije, a mi smo tu da tu volju usmerimo i održavamo!”

Klaudia Ilija – profesor nemačkog jezika